top of page

Sidan uppdateras löpande

Eric Dubai har sammanställt 200 bevis på att jorden inte är en snurrande boll. Grafiken och bilderna är enkla att följa.

Mer material finns på hans hemsida.

Eddie Alencar.jpg

Eddie Alencars djupgående och dokumenterade översikt över 16 nödlandningar visar bortom all tvivel att vi bor på en platt och orörlig yta - precis som många piloter också erkänner. Ett måste att titta på - och beviset som undanröjer alla tvivel!

Ruth berättar hur de undervisade i skolan att jorden var platt innan den heliocentriska läran infördes.

Se hennes glädjetårar när hon upptäcker att sanningen om det hon viste från början - och att det stämmer med vad Guds Ord säger!

En spegelvänd regnbåge visar att det finns ett valv i vilken bågen reflekteras - så enkelt, så synligt - Guds eget tecken i skyn:


"Och Gud sade. "Detta är tecknet på det förbund som jag för all framtid sluter med er och med alla levande varelser hos er: Min regnbåge sätter jag i skyn, och den skall vara tecknet på förbundet mellan mig och jorden." 1 Mosebok 9:12-13

En av de mest heltäckande dokumentärer som gjorts: avhandlar jorden, historien och slående bevis på design i vår natur! Ett absolut måste att se! 

Lyssna när Amiral Byrd talar om och jämför Nordpolen med Sydpolen.

Kolla sedan på våra världskartor eller gå in på Google Earth Pro för att titta på Nordpolen: området är bortplockad från våra kartor. Endast hav visas...

Vad hände med Hyperborea, landet med de fyra floderna som utgår från världens högsta berg? Rupes Nigras sägs mäta 100 km högt och 64 km i diameter. Området som klart är magnetiskt är jordens centrum.

Rupes Nigras = Black Rock...

Men det är nog en tillfällighet...

Precis som Norrskenets gröna färg som omger området rund Polstjärnan som alltid är konstant i Norr...

"En tron stod i himlen och någon satt på tronen... och en regnbåge som en smaragd omgav tronen"  Upp 4:2-3

Så här kan det se ut när en Frimurare förklarar jordens sanna form. De vet!

Det faktum att CDN:s runda hål i mitten är ondskans norr för dem visar hur Satan som vanligt vänder allting upp och ner. 

Det finns inga tillfälligheter!

V a k n a  U p p 

bottom of page